Om os

Klinik LOOKZ

Vores samarbejde med Klinik Lokoo har givet os mulighed for at skabe disse unikke rammer. Det indebærer en række fordele som kommer alle vores kunder til gode. Til hverdag fungerer LOOKZ og LOKOO som selvstændige klinikker under samme tag Og som kunde hos LOOKZ vil du altid møde TEAM LOOKZ i LOOKZ egne flotte omgivelser.

Nordjyllands største klinik i fuldstændig renoverede og helt nyindrettede lokaler med optimale faciliteter for patienter og behandling.

Team LOOKZ

Bestil din tid lige her

Victoria Haurits

Kosmetisk sygeplejerske

Victoria er uddannet kosmetolog og i øjeblikket under uddannelse til sygeplejerske, som hun færdiggør til januar. For nuværende varetager Victoria udvalgte hudfornyende behandlinger, men vil på sigt erhverve sig titlen som kosmetisk sygeplejerske og tilmed varetage botox- og fillerbehandlinger. Victoria har stor passion for den æstetiske verden og har med sine mange års erfaring i branchen, øje for den sunde balancegang mellem ønske og realitet i form af det endelige resultat. Victoria søger perfektion i sit arbejde og bestræber sig altid på at give dig den bedste oplevelse. 

Kenneth Finnerup

Speciallæge i plastikkirurgi

Startede LOOKZ i 2015 og er klinikkens lægelige ansvarlige. Varetager behandlinger med Botox og filler.

Uddannet på Rigshospitalet, Århus Kommunehospital og Odense Universitetshospital.

Vores filosofi

Vores grundlæggende filosofi er først og fremmest at lytte til vores kunders ønsker. Og på baggrund af vores erfaring og ekspertise at tilbyde de bedste behandlingsmuligheder. Vi stræber altid mod det optimale resultat – med dit ønske i centrum.

Vi er professionelle

Vi har altid vores sundhedsfaglige standard i fokus.
Vi tilbyder dig kun behandling hvis det er relevant.

Vi er troværdige

Vi sælger dig ikke en behandling vi ikke tror på.

Vi går ikke på kompromis

Med vores principper.

– Velkommen til Klinik LOOKZ