Microneedling med Skinpen

Priser fra 1.100,-

Forundersøgelsen er gratis

Noscomeds unikke SkinPen – microneedling

Eneste på markedet, der udelukkende anvendes af sundhedsfagligt personale, herunder læger og sygeplejersker, og er klinisk bevist effektiv mod acne ar.

Første FDA godkendte microneedling device og CE medical godkendt klasse to. FDA godkendt i USA og England med mere en 90 kliniske studier bag sig.

Eneste SkinPen, der garanterer, at der ikke opstår Cross-contamination – altså ingen smitte af bakterier, eftersom der anvendes et lukket system, hvilket sikrer, at der ikke føres bakterier og smitte mellem patienter. Et unikt sikkerhedssystem, der sikrer, at nålen ikke kan anvendes på flere patienter. Ingen blod eller vævsvæske kommer i kontakt med selve pennen.

Ingen patienter deler produkter, hvilket minimerer risikoen for infektion. Hver eneste kunde får sit eget kit inden behandling og egne hjemmepleje produkter med hjem efterfølgende, som skal anvendes de første 48 timer efter behandling. 

Cremen der anvendes under proceduren, er en hydrogel som tilfører fugt under hele processen, som gør at din hud ikke kan tage skade af microneedle effekten. Resterne af denne creme, fås med hjem sammen med vores Rescue Calming Complex, for at post-behandlingen skal have den optimale virkning. Alt dette er inkl. i pris. 

Motoren i pennen stilles automatisk i forhold til patientens hud, hvorved behandleren undgår skade på huden. Motoren sikrer, at det korrekte tryk og hastighed tilpasset huden. Eneste mulighed for behandling med korrekt tryk og glid.

Japanske nåle af højeste kvalitet fra Japan. Klinisk evidens på at ingen andre nåle er så skarpe og præcise, hvilket minimerer smerterne ved denne behandling. Nålene er de eneste som bibeholder deres skarphed i 80 minutter, hvilket gør at flere områder kan behandling uden skift at nål uden at de bliver sløve.

Fordele med SkinPen behandling

Kort “nedetid”- Mange patienter kan gå på arbejde allerede dagen efter

Sikker behandling- Første FDA-godkendte microneedling-enhed

En naturlig løsning- SkinPens mekaniske process er alsidig: Kan bruges året rundt og på alle hudtyper

Tilfredse patienter – 90% af personerne fra det kliniske studie vil gerne anbefale behandlingen til venner og familie

Lav risiko – Ingen uønskede bivirkninger hos personerne fra det kliniske studie, der er blevet behandlet med SkinPen

Denne behandling er velegnet til at

Reducere fine linjer og rynker

Reducere ar og arvæv f eks. acne ar

Opstamning af løs hud og trist hud

Bidrage til en mere ensartet og glat overflade af huden

Formindske hyper pigmentering og solskadet hud

Reducere og minimere åbne porer

At fremme cellefornyelsen og give huden glød

Facts om SkinPen

Afspil video

Billedgalleri

SkinPen er en effektiv behandlingsform for ovenstående problemer og giver nogle fantastisk resultater på din rejse mod en forynget hud! 

Vi anbefaler et behandlingsforløb på min. 3 behandlinger for en relativ synlig forbedring.