Skinbooster og Profhilo®

Priser fra 1.800,-

Forundersøgelsen er gratis

Introduktion

Med tiden vil huden uundgåeligt miste sit ungdommelige udseende i takt med, at produktionen af kroppens naturlige volumenskabende og fugtgivende stoffer såsom hyaluronsyre (HA) mindskes. Tegn og symptomer på den naturlige ældningsproces reduceres derved ved at erstatte den tabte hyaluronsyre med Skinboosters. Hos Klinik Lookz tilbyder vi tre behandlinger mod dette, nemlig BELOTERO Revive Skinbooster, Profhilo® og Ejal40.

Før du kan få foretaget en behandling med Skinbooster,  Profhilo® og Ejal40, skal du have foretaget en lovpligtig konsultation 48 timer inden behandlingens start. Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med skinbooster, og om eventuelle bivirkninger ved behandlingen.

Belotero Revive skinbooster

Skin quality boosteren fugter huden indefra med hyaluronsyre og glycerol. Samtidig tilfører filleren en let fylde, der naturligt fremhæver de områder, du ønsker. På den måde genopbygges din huds elasticitet, fasthed og glød indefra. BELOTERO Revive er for dig, der vil komme rynker og fine linjer i forkøbet med en skin quality booster, der med fugt og en let fylde forebygger alderstegn.

Skin Boostere er en hurtigt voksende æstetisk behandling, og opfylder behovet for mange yngre patienter, der ikke ønsker volumen, men i stedet ønsker en glattere og mere ensartet hud samt en forbedret hudkvalitet. BELOTERO Revive er også velegnet til den mere modne hud, til forbedring af elasticiteten og fastheden i huden samt udglatning af fine og overfladiske linjer i ansigtet.

For et optimalt resultat anbefales 2 – 3 behandlinger med fire ugers mellemrum, men antallet af injektioner med BELOTERO Revive afhænger meget af din hud samt hvad du ønsker at opnå med behandlingen. Aftal et forløb med os, så du får det resultat, du drømmer om.

Behandlingen med  er en kort og næsten smertefri behandling og kan udføres på ansigt, hals, décolleté, arme og hænder. Den består af punktvis placering af BELOTERO Revive i det ønskede område. Antallet af injektioner afhænger af det specifikke behandlingsområde. Behandlingen udføres således at gelen fordeles jævnt i hele området. Når du møder til behandling, tilbydes du lokalbedøvende creme. Inden selve behandlingen afrenses din hud med sprit for at undgå infektioner. Efter behandlingen kan der opstå let hævelse, rødmen, blå mærke og små buler i de behandlede punkter. Bulerne forsvinder 12-24 timer efter behandlingen.

Profhilo®

Profhilo®  er stabiliseret hyaluronsyre, som dog er anderledes end den form for filler, som vi kender i forvejen. Profhilo® opbygger ikke volumen som de klassiske fillers, men fungerer som en biostimulator, som stimulerer din egen kollagen- og elastinproduktion i huden samt skaber et højnet fugtniveau, som forynger alle cellertyper – derved er Profhilo® opstrammende, fugtende og udglatter løs, kreppet og slap hud.

Profhilo®  har vundet flere priser, blandt andet THE AESTHETICS AWARD 2017, ANTI-AGING BEAUTY TROPHY 2016 og AESTHETIC WINNER i 2018.

Du vil opleve effekt efter hver behandling, men ønsker du den optimale effekt af Profhilo®, skal du behandles 2-3 gange med 4 ugers mellemrum. Effekten indtræder 3-4 uger efter behandlingen. Holdbarheden afhænger af hudens tilstand, det behandlede område, samt alderen. Effekten kan vedligeholdes ved 1-2 injektioner om året med 6 måneders mellemrum.

Behandlingen med Profhilo® er en kort og næsten smertefri behandling og kan udføres på ansigt, hals, décolleté, arme og hænder. Den består af punktvis placering af Profhilo® i det ønskede område. Antallet af injektioner afhænger af det specifikke behandlingsområde. Behandlingen udføres dog efter en særlig teknik, så gelen fordeles jævnt i hele området. Når du møder til behandling, tilbydes du lokalbedøvende creme. Inden selve behandlingen afrenser vi din hud med sprit for at undgå infektioner. Efter behandlingen kan der opstå let hævelse, rødmen, blå mærke og små buler i de behandlede punkter. Bulerne forsvinder 12-24 timer efter behandlingen.

Ejal40

Ejal40 er en bio-revitaliserende gel, der indeholder den seneste generation af mellemmolekylær hyaluronsyre, der er ideel til at genopbygge grundstrukturen af ​​den ekstracellulære matrix. Den ektracellulære matrix er et komplekst netværk af proteiner og molekyler, der omgiver hudcellerne og er afgørende for at opretholde hudens sundhed, elasticitet og evne til at beskytte mod miljømæssige påvirkninger. 

Produktets formel indeholder en optimal kombination af molekylær koncentration og molekylvægt på 40mg HA og 1200-1800 kDalton, hvilket blot  betyder, at produktet er ideelt til at trænge ned i hudens øvre lag, epidermis, hvor produktet effektivt vil gøre sit arbejde. 

En behandling med Ejal40 omfatter en sprøjte med 2 ml. Ejal 40 kan injiceres med flere teknikker, men den mest effektive teknik er 4-punkts teknologien (4 PBR), som tillader injektion af 0,25 ml med en 30G nål på hver side af ansigtet, der reducerer risikoen for ødem, blå mærker og smerter.

Behandlinger med Ejal 40 forbedrer tætheden af ​​huden ved at stimulere fibroblaster og dannelsen af ​​kollagen- og elastinfibre. Behandlinger med hyaluronsyre stimulerer produktionen af ​​nyt kollagen og genopretter niveauet af naturlig hyaluronsyre i vævet ved at modvirke nedbrydningsprocessen. Behandlinger med Ejal40 vil opstramme slap hud, reducere rynker, forbedre hudtonen og elasticiteten samt forbedre den generelle hudtilstand. Behandlingen virker ligeledes forebyggende for de beskrevne tilstande, hvorfor den unge hud har lige så godt af behandling med Ejal40.

Vi anbefaler 3 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum eller frem til ønsket resultat. Herefter anbefales en gentagelse af behandlingen hver 3. eller 4. måned for vedligeholdelse af resultatet.

Facts om profhilo

Afspil video

Billedgalleri

Vi opdaterer løbende samlingen af før og efter billeder. Det kan være god vejledning at se resultatet før og efter behandling, men det er vigtigt at være opmærksom på, at den enkelte behandling er med meget individuelt resultat ikke alene fra person til person, men også fra behandling til behandling hos den enkelte.