Dermal fillers

Priser fra 1.000,-

Forundersøgelsen er gratis

Introduktion

Begrebet “dermal fillers” dækker over et bredt spektrum af produkter, og er et udtryk der beskriver en behandling der genskaber fylde og struktur i ansigtet.

Vi anvender i klinikken kun de bedste fillers fra anerkendte producenter, som markedsfører deres produkter på baggrund af ekstensiv forskning og afprøvning. I dag anvendes som standard hyaluronsyre (HA) fillers.

Vi anvender sidste nye generation af fillers fra Allergan og fra Merz. Begge producenter har mange års erfaring med markedsføring af et sikkert og velfungerende produktsortiment.

Behandlingsområder

Fillers i ansigtet anvendes typisk i områder hvor der mangler volumen og kontur, samt områder hvor huden skal tilføres glød og spændstighed.

Konsultation

En forundersøgelse er gratis. Vi rådgiver, vejleder og vurderer. En forundersøgelse vil oftest kunne give svar på mange af de tanker og overvejelser, du har gjort dig. Book tid til en uforpligtende samtale og lad vores team vejlede dig. Forundersøgelsen skal i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens bestemmelser være foretaget senest 48 timer før en behandling med filler påbegyndes. Ved forundersøgelsen sikres, at vi har mulighed for at tilbyde dig behandling. Vi afstemmer muligheder og forventninger til behandlingen.

Vores team stræber mod at skabe resultater der underbygger din personlighed med et friskere og måske yngre udseende. Ofte vil effekten være tydelig for dig selv, mens dine omgivelser blot vil bemærke et mere friskt og glattere udseende. Vi planlægger behandlingen i samråd med dig. Vi stiller vores erfaring og ekspertise til rådighed for at rådgive og vejlede dig hen mod den bedste udgave af dig selv.

Facts om fillers

Afspil video

Godt at vide

Vi anbefaler, at du læser denne information før eventuel behandling.

Enhver behandling i Klinik LOOKZ er forudgået af en forundersøgelse. Forundersøgelsen skal i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens bestemmelser være foretaget senest 48 timer før en behandling påbegyndes. Det er ligeledes et krav, at der, forud for kosmetisk behandling, foreligger fotodokumentation, som arkiveres i journalen.

Ved forundersøgelsen sikres, at vi har mulighed for at tilbyde dig behandling. Vi afstemmer muligheder og forventninger til behandlingen. Vores team stræber mod at skabe resultater der underbygger din personlighed med et friskere og måske yngre udseende. Ofte vil effekten være tydelig for dig selv, mens dine omgivelser blot vil bemærke et mere friskt og glattere udseende.

Vi planlægger behandlingen i samråd med dig. Vi stiller vores erfaring og ekspertise til rådighed for at rådgive og vejlede dig hen mod den bedste udgave af dig selv.

Kindben er et klassisk behandlingsområde. Ofte tabes volumen over kindbenene når man når omkring 40-års alderen. Dette giver et afsmalnet ansigt og kan give løshed i huden nede på kinden som bidrager til typisk nasolabialfurer og hængende mundvige.

Anlæggelse af en volumenfiller over kindbenene giver markering og løft af kindben. Ansigtets hjerteform understreges. Huden over og omkring kindbenene glattes og hudkvaliteten bedres.

En anden klassiker. Hudens fure fra læbe til kind løftes. Nedre ansigt fremtræder friskere og yngre samtidig med at hudkvaliteten forbedres. Der anvendes en middelkraftig volumenfiller.

Kaldes også mørke rande. Der er som oftest tale om skyggevirkning fremkaldt af indtrækning i huden under øjnene. Ved anlæggelse af en fin kvalitet overfladefiller som ophæver nedsynkningen i huden kan skyggen mindskes og udseendet fremstår friskere og med bedre hudkvalitet.

Meget populært. Mange danskere er ikke udstyret med ret meget læbe fra naturens hånd. Ved anlæggelse af en dedikeret læbefiller kan der skabes en betydelig bedre fylde og form.

Sagging jaw, eller løshed i huden langs kæbelinjen kan skæmme et ellers smukt udseende. Anlæggelse af en smule filler langs kanten kan gøre kæbelinjen mere lige, og formindske indtrykket af løshed i huden. Kan også anvendes til at markere kæbevinklen.

Er hagen for firskåren eller hagepartiet måske en lille smule tilbagetrukket i forhold til mundområdet så kan der med fordel anlægges volumenfiller i hagepartiet til korrektion af dette.

Små bump og ujævnheder på næseryggen kan udjævnes med filler. Der anvendes en middelkraftig volumenfiller.

Nedadhængende mundvige eller commissurer kan korrigeres med filler med forsigtighed. Det giver løft af mundvigene og opretning af hulheden i mundvigen. Der anvendes en middelkraftig volumenfiller.

Er der behandlingsresistente rynker i typisk pande eller mellem bryn, kan der anlægges en fin overfladefiller i rynkerne. Det har den virkning, at furerne udfyldes. Man skal dog som oftest kombinere dette med behandling med filler for at mindske den mimiske effekt af furedannelsen. Der anvendes en overfladefiller.

Fillerbehandling er injektionsbehandling. En meget tynd kanyle indføres i det planlagte område og filleren placeres omhyggeligt i det relevante lag af huden. Kraftige volumenfillers placeres dybt i vævet, finere overfladefillers placeres lige under huden.

Vores fillers indeholder lokalbedøvelse (Lidokain). Det giver en hurtigt indsættende lindring som medvirker til en problemfri behandling, og et mere smertefrit forløb i timerne efter behandlingen.

Man kan se effekten af filler med det samme. Men det endelige resultat kan først vurderes efter 14 dage, da hyaluronsyren binder væske og der derved kan tilkomme mere fylde.

Fillerholdbarheden og dermed varigheden af behandlingsvirkningen er afhængig af en række faktorer. Typisk  varighed af volumenfiller er 12-18 måneder. Afhængig af produkt og hvor filleren er placeret i ansigtet. Varighed af overfladefiller er normalt op til et år. Specielt er læbefiller med sin sammensætning og placering mere flygtig og holder ofte kun omkring 6 måneder.

Hele proceduren varer normalt omkring 30 minutter.

Det er hensigtsmæssigt, at der på behandlingsdagen anvendes så lidt make-up som muligt.

De aftalte områder afrenses med sprit. Herefter indsprøjtes den valgte filler i de valgte områder med en meget tynd kanyle ved en steril procedure.

Ved selve indsprøjtningen mærkes en kortvarig svie. Der kan være kortvarig rødme i injektionsområdet og forbigående punktblødning.

Hele proceduren varer normalt omkring 30 minutter.

Det er hensigtsmæssigt, at der på behandlingsdagen anvendes så lidt make-up som muligt.

Hold de behandlede områder rene. Undgå at påføre kosmetik, cremer, salver, lotion eller lignende på stik- og behandlingssteder.

Undgå pulsintensiv motion, solbadning og svømning på dagen. Undgå meget varme drikke og alkohol.

Det er tilladt at køre bil efter behandlingen.

De aftalte områder afrenses med sprit. Herefter indsprøjtes den valgte filler i de valgte områder med en meget tynd kanyle ved en steril procedure.

Ved selve indsprøjtningen mærkes en kortvarig svie. Der kan være kortvarig rødme i injektionsområdet og forbigående punktblødning.

Som ved alle andre medicinske behandlinger kan der være forbundet bivirkninger og komplikationer til behandling med fillers.

Forbigående blå mærker er den hyppigste komplikation. Hvis der forekommer hævelse, ømhed eller misfarvning kan dette reduceres med is-pakninger på de behandlede områder i 15 min hver 2. time på selve dagen. Hvis misfarvning opstår, vil det typisk forsvinde i løbet af 6-10 dage.

Kontakt klinikken såfremt du er i tvivl.

Medindregnet i behandlingens pris er en eventuel kontrol efter 2 uger. Her kan resultatet vurderes, og der kan foretages mindre korrektioner, såfremt der er behov for dette.

Personer i medicinsk blodfortyndende behandling er i risiko for blødninger ved alle former for invasiv behandling. Levertran og fiskeolie er blodfortyndende i mild grad. NSAID-produkter som Ibumetin, Ipren og tilsvarende virker ligeledes blodfortyndende.

Ved infektion eller herpesudbrud i området skal behandlingen afvente fuld opheling først.

Gravide eller ammende kan ikke tilbydes behandling med fillers. Personer med overfølsomhed overfor indholdsstoffer i fillerpræparater kan ikke tilbydes behandling.

Billedgalleri

Vi opdaterer løbende samlingen af før og efter billeder. Det kan være god vejledning at se resultatet før og efter behandling, men det er vigtigt at være opmærksom på, at den enkelte behandling er med meget individuelt resultat ikke alene fra person til person, men også fra behandling til behandling hos den enkelte.