Plastikkirurgi

Priser fra 1.000,-

Forundersøgelsen er gratis

Introduktion

Klinik LOOKZ tilbyder en række kirurgiske indgreb primært i ansigtet. Alle indgreb foretages i lokalbedøvelse. Ved en forundersøgelse forud for ethvert indgreb gennemgås behandlingen. Der informeres om indgrebets art, det forventede resultat og de bivirkninger og komplikationer der kan tilstøde.

Læs mere om praktisk information her.

Tryk på taggene nedenfor og læs mere om de forskellige behandlinger. Du kan blandt andet få information om behandlingstid samt forløbet før, under og efter behandlingerne.

Praktisk information

Forundersøgelse
Ethvert kirurgisk indgreb kræver en forundersøgelse og en journaloptagelse med billeddokumentation, uanset man er tidligere kunde i klinikken.

Betænkningstid
I henhold til Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse skal der gå minimum 7 dage fra forundersøgelsen er foretaget til dit indgreb kan foretages.

Efter operationen
Du informeres både før og efter indgrebet om klinikkens generelle retningslinjer for forebyggelse af komplikationer efter behandlingen. Svarende til behandlingsområdet må der ikke anvendes cremer, salver, lotion make-up eller tilsvarende minimum 72 timer efter behandlingen. Puls-intensiv motion og sport, samt alkohol og varme drikke bør undgås de første døgn efter indgrebet. Såfremt der tilstøder komplikationer, skal klienten kontakte klinikken på telefon i åbningstiden eller på SMS-telefonen uden for åbningstiden. Er der behov for uopsættelig lægehjælp skal klienten henvende sig hos vagtlæge eller i skadestue.

Før- og efterbilleder

Vi opdaterer løbende samlingen af før og efter billeder. Det kan være god vejledning at se resultatet før og efter behandling, men det er vigtigt at være opmærksom på, at den enkelte behandling er med meget individuelt resultat ikke alene fra person til person, men også fra behandling til behandling hos den enkelte.